Ny flysimulator fra GMX Media

Britiske GMX Media har kunngjort at de vil gi ut F/A-18: Operation Desert Storm i mars. I tillegg har de fortalt at strategispillet Will of Steel vil lanseres med mikrofon.

I F/A-18: Operation Desert Storm får du sette det bak spakene på et av verdens dødeligste fly, amerikanske F/A-18 Hornet fra Lockheed Martin. Spillet handler, som tittelen indikerer, om krigen mot Irak etter at landet hadde invadert den lille men svært rike naboen i sør, Kuwait.

Spillet inneholder et autentisk spillområde på godt over tusen kvadratkilometer, bygd opp etter ekte satellittbilder. Handlingen foregår selvfølgelig over Irak og Kuwait, men du får også svippe innom Iran og ta en tur over den persiske golfen mens du er i gang. Apropos; utviklerne lover at du skal både kunne lette og lande på amerikanske hangarskip, og disse operasjonene skal være svært autentiske.

I tillegg får vi sofistikert kunstig intelligens (som styrer både fiendens piloter og deres antiluftskyts), massevis av eksplosive våpen og flerspiller over nettet og LAN. Spillets britiske utgivelse er satt til mars. For mer informasjon kan du besøke GMX Media, og den relevante lenken finner du nederst på siden.

Mens vi snakker om GMX Media kan vi ta med at de forteller at sanntidsstrategispillet Will of Steel vil lanseres sammen med mikrofon og høretelefoner, slik at du kan kontrollere spillet slik utviklerne i russiske Gameyus mente det skulle kontrolleres - ved hjelp av stemmen. GMX Media skal lansere spillet i Europa og Asia. For ytterligere informasjon om Will of Steel (samt en demo) kan du besøke produktsiden vår.

Siste fra forsiden