1944: Battle of the Bulge

Hvis du mangler noe å gjøre i helga kan du ta en titt på den nylanserte demoen av 1944: Battle of the Bulge, oppfølgeren til Desert Rats vs. Afrika Korps og D-Day.

1944: Battle of the Bulge er det siste spillet i Digital Reality sin trilogi med sanntidsstrategispill hvor handlingen er hentet fra andre verdenskrig. Passende nok, tar det for seg den siste delen av den europeiske krigen, nemlig den allierte fremrykningen etter D-Dagen.

Spillet inneholder 20 oppdrag, og du vil få spille både som tysker og alliert. Kartene har blitt designet for å være så historisk korrekte som mulig, og har blitt skapt ved hjelp av autentiske strategiske kart, geografisk informasjon og bilder fra de virkelige slagene som foregikk på dem. I tillegg til tjue enspilleroppdrag får vi ti flerspillerkart, femten nye enheter (som Nebelwerfer, SdkFz25 og Hummel) og en oppgradert versjon av spillmotoren som ble brukt i D-Day.

Demoen, som er på 284 MB, fokuserer på enspiller og inneholder et oppdrag fra den tyske kampanjen. Dette heter St. Vith, og målet er å omringe og overta byen St. Vith, som er i amerikansk besittelse. Du finner demoen her:

Siste fra forsiden