20 gamle Capcom-spill til PSP

Retrobølgen fortsetter; Capcom har kunngjort at de vil lansere 20 spillfavoritter i en pakke til PSP. Utvalget inkluderer blant annet 1941 og Street Fighter.

Med Capcom Classics Collection Remixed får vi 20 kjente og ukjente spill fra Capcom sitt omfattende bibliotek. I motsetning til mange andre retrokompilasjoner, som kun tilbyr originalversjonene i spillbar form på moderne maskiner, kommer denne samlingen med en rekke bonusfunksjoner, slik som mulighet for trådløs flerspiller.

Spillutvalget inkluderer blant annet det vertikalt-skrollende flyspillet 1941, hvor du må skyte ned den ene fienden etter den andre. Vi får også actioneventyret Strider, hvor du må redde jorden fra Grandmaster Meio og hands onde kumpaner, og det originale Street Fighter-spillet, der Ken og Ryu må reise verden rundt på jakt etter folk som de kan banke opp.

Andre spill Capcom trekker frem i pressemeldingen sin er Avengers, Block Block, Captain Commando, Magic Sword, Quiz and Dragons, Three Wonders og Varth. Det er med andre ord en overdrivelse å si at pakken er fullstappet av klassikere, men mange av disse spillene burde være like underholdende i mars 2006 (når pakken lanseres i USA og forhåpentligvis også Europa) som de var for 15-20 år siden.

Ellers loves vi muligheten til å overføre poengsummene våre til andre PSP-er (noe som automatisk skjer når vi spiller mot andre), skreddersy kontrollsystemene og titte på og lytte til kunst og musikk fra spillene uten å behøve å starte dem.

Siste fra forsiden