2006 FIFA World Cup

Mer enn klar for å starte oppvarmingen til årets fotball-VM? Her er en demo av det tradisjonelle og kommende offisielle fotballspillet fra EA.

Til sommeren går fotball-VM av stabelen i Tyskland, og det markeres selvfølgelig med et nytt FIFA-spill. Denne gangen loves vi en autentisk gjengivelse av alle aspekter ved turneringen, inkludert imponerende spilleranimasjoner, offisielle stadioner og omfattende flerspillermuligheter. Ellers loves vi nye og bedre spilleranimasjoner (og likheten til nærmere 100 av fotballens superstjerner). EA forteller også at de har fanget spillernes spillestiler og individuelle særegenheter.

Norge kom kanskje ikke til VM denne gangen, men vi er etter alt å dømme likevel med i 2006 FIFA World Cup, som det nye spillet heter. Her får vi nemlig muligheten til å velge mellom 127 landslag, som vi kan prøve å lede fra kvalifikasjonsrundene til å vinne verdensmesterskapet. Kampene foregår på stadionanlegg fra de innledende rundene og de 12 offisielle stadionene i selve mesterskapet.

Demoen på 343 MB lar deg spille en en halv kamp mellom England, Tyskland, USA eller Mexico.

Eller fra en av følgende kilder:

2006 FIFA World Cup slippes for PC, PlayStation, Xbox, GameCube, Xbox 360, PSP torsdag 27. april.

Siste fra forsiden