2K lytter til Bioshock-kritikk

PC-versjonen av Bioshock har fått en trøblete start på tilværelsen. Nå har 2K Games svart på kritikken.

Hvis du var en av dem som fikk Bioshock for PC i posten i går, er sjansene store for at du ble frustrert da du skulle installere spillet. På samme måte som med Half-Life 2 må nemlig Bioshock aktiveres over nettet, og i går gikk 2K-serverne ned for telling, slik at det plutselig ble umulig å aktivere spillet.

Dette er nå ordnet, og vi får bare krysse fingrene for at serverne holder seg oppe i dag også. I dag lanseres nemlig dagen Bioshock offisielt i Europa, og det blir nok stor trafikk på registrasjonsserverne til 2K i ettermiddag.

Et annet problem brukerne raskt møtte var at det er umulig å installere spillet på mer enn to PC-er samtidig. Dette er for å hindre piratkopiering, men representerer også et problem for de som kjøper spillet. 2K Games har i dag kunngjort at de vil øke grensen fra to til fem PC-er, og at det skal være mulig å installere spillet fem ganger på hver maskin.

Mange var også skuffet over widescreen-modusen i Bioshock, og 2K Games har fortalt at de er i ferd med å jobbe med en offisiell oppdatering som skal forbedre denne funksjonen. De vurderer også å lage en slik oppdatering for Xbox 360-versjonen.

Mer teknisk informasjon om Bioshock kan du lese på Cult of Rapture.

Siste fra forsiden