3D Ultra MiniGolf Adventures

Her er en PC-versjon av 3D Ultra MiniGolf Adventures fra Sierra Online.

3D Ultra MiniGolf Adventures er et nytt minigolfspill for Xbox 360 og PC. 360-versjonen ble utgitt på Xbox Live Arcade i forrige uke, og kort etter ble PC-versjonen gjort tilgjengelig for nedlastning.

I dette spillet får du 36 utfordrende minigolfbaner, satt til tre ulike omgivelser, nemlig det ytre rom, den ville vesten og et tivoli. Hvert sted kommer med sin egen grafikkstil og musikk.

Banene er selvsagt fulle av feller og utfordringer, og i tillegg kan du plukke med deg en rekke bonuser som kan hjelpe deg å komme forbi vanskelige hindringer. Du kan spille alene, eller sammen med andre på samme maskin.

Prøveversjonen av 3D Ultra Minigolf Adventures er på cirka 50 MB, og gir deg tilgang på alt spillet har å by på i én time. Når denne timen er omme må du enten slutte å spille, eller finne frem kontodetaljene dine for å kjøpe fullversjonen online.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden