7000 PSone-spill for PSP?

Innen utgangen av 2007 skal nærmere 7000 originale PlayStation-spill være tilgjengelig for PSP. Dette hevder britiske PSP Magazine.

Allerede i mars fortalte Sony oss om emulatorplanene til sin PSP, hvor eldre PlayStation-spill ville bli tilgjengelige over nettet. Disse spillene skal kunne lastes ned og lagres på minnestikken. Siden den gang har ikke Sony ønsket å fortelle pressen noe nytt i saken.

I følge Eurogamer hevder britiske PSP Magazine nå at nesten 7000 originale spill for den første PlayStation-maskinen skal være tilgjengelig for PSP i løpet av neste år. Dette er visstnok bekreftet fra Sony, men ingen Sony-representanter har foreløpig bekreftet magasinets uttalelser overfor andre medier. Det er heller ikke kjent hva spillene vil koste.

De første spillene på listen skal være Castlevania, Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII, Tomb Raider og Silent Hill – klassiske perler som svært mange garantert vil sette pris på å nyte i håndholdt format.

Magasinet har også nevnt at en ny firmware for PSP vil slippes i forbindelse med lanseringen av PlayStation 3. Det er ikke konkretisert hva denne oppdateringen inneholder, men tidligere har Sony fortalt at en kommende høstoppdatering kan komme til å inneholde kamerastøtte, GPS-mottaker og den nevne emulatoren. Vi antar at oppdateringen også inneholder funksjonalitet som lar deg koble PlayStation 3 og PSP sammen.

Dere hører fra oss så snart vi vet noe mer rundt dette.

Siste fra forsiden