A Way Out er et spill som kun kan spilles i «splitscreen co-op»

EA annonserer fengselsdrama for to spillere fra skaperen av Brothers: A Tale of Two Sons.

Samarbeidsspill for to spillere i samme sofa er noe som har blitt mindre og mindre vanlig med årene. Det har også Josef Fares, skaperen av indieyndlingen Brothers: A Tale of Two Sons fått erfare.

Nettopp mangelen på slike spill er grunnen til at Fares, og hans svenske studio Hazelight, nå lager A Way Out – et spill som kun kan spilles i splitscreen og sammen med en annen spiller. Dette annonserte Fares under EAs konferanse lørdag.

Her ser du hvordan A Way Out vil fungere. (Video: EA)

I A Way Out skal to spillere ta kontroll over enten Vincent eller Leo. Sammen skal de to prøve å rømme fra et fengsel sammen for å bli gjenforent med sine familier. Trailerne - som du kan se øverst, og til høyre – viser at ferden tar de to fangene ut av fengselet og ut i villmarken.

Man vil kunne spille A Way Out over nettet, men skjermen vil fremdeles deles av de to spillerne. Utviklerne anbefaler også at man spiller spillet sammen lokalt.

A Way Out slippes til PlayStation 4, Xbox One og Windows i begynnelsen av 2018. Det blir Hazelights første prosjekt. Det blir gitt ut av EA under indie-initiativet EA Originals, som er ment å gi mindre spillstudio hjelp.

Les alt om E3 2017 »

Siste fra forsiden