Abstrakt skytespill på Steam

Kritikerrost PS3-spill nå til PC

PC-versjonen av skytespillet Everyday Shooter har nå blitt lansert på Steam.

Valves digitale distribusjonssystem Steam har vist seg å være nyttig for flere enn bare de store spillutgiverne. Det herlige musikkspillet Audiosurf har for eksempel blitt en svært stor suksess på Steam, og solgt langt bedre enn mange høybudsjettsproduksjoner.

Abstrakt grafikk i Everyday Shooter.

Nå håper utvilsomt skaperne av det musikalske skytespillet Everyday Shooter å oppleve samme suksess. Spillet deres har allerede fått mye god omtale på Playstation 3, hvor det også har vært et av de bestselgende spillene på PSN Store.

Everyday Shooter er et abstrakt arenabasert skytespill hvor handlingen sees ovenfra. Du styrer et lite fartøy rundt i en fargerik verden, og må skyte en rekke ulike fiender som alle prøver å få has på deg.

De ulike brettene er sentrert rundt individuelle musikkstykker, og selv om spillkontrollen holder seg stabil gjennom spillet forandres spillets regler for hvert brett. Det er opp til deg å finne ut hvordan du skal få poeng når du kommer til et nytt brett.

Everyday Shooter vil ordinært koste ti dollar (51 kroner med dagens kurs) på Steam, men om du kjøper det innen den første uken, slipper du unna med ni (46 kroner). Om du stikker innom Steam for å ta en titt, vil du sannsynligvis også legge merke til at systemet har fått en liten ansiktsløftning (for å bedre legge til rette for det store antallet spill på tjenesten, i følge Valve).

Siste fra forsiden