Act of War: Direct Action er ferdigutviklet

Det lovende sanntidsstrategispillet Act of War: Direct Action har blitt ferdigutviklet og er klar for utgivelse.

Act of War: Direct Action er et sanntidsstrategispill med en historie og spillunivers produsert av Eugen Systems i samarbeid med den kritikerroste New York Times-forfatteren Dale Brown – en ekspert på det amerikanske militæret, globale konflikter og fremtidsrettet militærteknologi. Spillet forteller en realistisk historie om en amerikansk elitestyrke, som kjemper mot en internasjonal sammensvergelse som truer verdensordenen.

Act of War skryter blant annet av at handlingen foregår i spillområder bygd opp etter virkelige byer (som naturligvis inneholder kjente landemerker slik som Det Hvite Hus og Buckingham Palace). Dessuten har det en avansert skademodell som lar deg ødelegge byene bit for bit. I tillegg lover det filmsekvenser med ekte skuespillere (slik som i Red Alert-spillene), et nytt og spennende ressurssystem og massevis av eksplosive enheter.

Nå er spillet ferdigutviklet, og spillet vil komme i salg 18. mars her til lands. Dermed burde det ikke ta lang tid før vi finner ut om Ataris nye storsatsning vil være i stand til å ta over sanntidsstrategitronen fra spill som C&C Generals. For mer informasjon om spillet (samt en demo) kan du besøke produktsiden vår.

Siste fra forsiden