Act of War: Direct Action

På mandag offentliggjør Atari den første filmen fra sin nye storsatsing Act of War: Direct Action. Men allerede i dag kan du se den på Gamer.no.

Act of War: Direct Action er et sanntidsstrategispill med en historie og spillunivers produsert av Eugen Systems i samarbeid med den kritikerroste New York Times-forfatteren Dale Brown – en ekspert på det amerikanske militæret, globale konflikter og fremtidsrettet militærteknologi. Spillet forteller en høyrealistisk historie om en amerikansk elitestyrke, som kjemper mot en internasjonal sammensvergelse som truer verdensordenen.

Spillet tar deg med på en skremmende og troverdig virkelighet med spenning, intriger og geopolitiske miltiærkonflikter, pakket inn i noe som loves å være et strategispill av ypperste kvalitet. Detaljnivået skal være på høyde med det vi tidligere kun har vært vitne til i skytespill, og spillmotoren tilbyr full 3D. Dette er i følge Atari en sniktitt inn i fremtidens krig. Ingen plass er trygg.

Den 51 sekunder lange videosnutten lanseres offisielt førstkommende mandag, men vi har fått tillatelse til å vise dere den allerede i dag. Filmen viser intense kamper i et urbant, men tilsynelatende ødelagt bymiljø. Stridsvogner og infanteri kjemper om hverandre, samtidig som tre jagerfly suser inn over den detaljerte byen. Kameramannen blir kastet til siden i det angrepet ser ut til å sette i gang for alvor, og raketter som fyres av om hverandre ender opp i voldsomme eksplosjoner i bygningene rundt kvartalet.

Spillet kommer i salg for PC i løpet av våren 2005. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette spillet så snart det foreligger. Her er de skjermbildene Atari har offentliggjort foreløpig.

Siste fra forsiden