Act of War: Direct Action

Skjermbilder og filmer fra dette sanntidsstrategispillet har tatt spillverdenen med storm. Nå får vi se om demoen klarer det samme.

Act of War: Direct Action ser rett og slett fryktelig heftig ut, og spillet har raskt blitt svært etterlengtet. Mye av æren for dette må grafikken ta på seg, for skal vi dømme etter skjermbildene blir dette et av de peneste sanntidsstrategispillene vi har sett til nå.

Det vi ikke vet noen ting om er gameplayet, men nå som Atari har lansert en demo av spillet vil vi raskt kunne finne ut om det svarer til forventningene. Denne demoen inneholder det sjette oppdraget i spillets enspillerkampanje. Oppdraget foregår i Egypt, og heter "Falling Hawk".

Spillet skal etter planen lanseres i mars, og utvikles av Eugen Systems. Historien i spillet er det Dale Brown som står for - en forfatter som har hele 15 New York Times-bestselgere på rullebladet. En av de morsomme detaljene i spillet er at byene det foregår i er bygd opp etter virkelige byer, og inneholder kjente landemerker (for eksempel Det Hvite Hus og Buckingham Palace), som naturligvis kan bombes sønder og sammen.

Westwood-tilhengere kan forøvrig glede seg over at filmsnuttene mellom oppdragene er laget med ekte skuespillere, slik vi husker fra Red Alert og andre Westwood-klassikere. Demoen er på 670 MB, og du finner den blant annet her:

Siste fra forsiden