Act of War: Direct Action

Act of War: Direct Action har vært ute på markedet en stund, men først nå har Atari lansert flerspillerdemoen. Vi har de nødvendige lenkene.

I vår omtale av Act of War: Direct Action beskrev vi spillet som et tradisjonelt sanntidsstrategispill med nok nye ideer til at det føles friskt. For de som liker sanntidsstrategispill hvor vi får benytte oss av moderne våpen og kjøretøy, er dette sannsynligvis det beste alternativet på markedet.

Den nylanserte flerspillerdemoen kommer med to kart, som heter Fistful of Sand og The Last Battlefield. Du kan spille som den amerikanske hæren, og får mulighet til å teste kartene på Internett og lokalt nettverk. Om du misliker tanken på å spille mot andre, kan du også spille mot datastyrte motstandere, i "skirmish"-modus.

Den massive demoen er på hele 588 MB, og om ikke størrelsen skremmer deg, kan du blant annet laste den ned ved å følge lenkene under. Om du heller har lyst til å teste spillets kampanjemodus kan du følge lenken nederst på siden for å finne enspillerdemoen.

Siste fra forsiden