Actionfylt tillegg til Operation Flashpoint

Actionfylt tillegg til Operation Flashpoint

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Da slipper Codemasters sin andre nedlastingspakke til soldatsimulatoren Operation Flashpoint: Dragon Rising. Denne gangen utvides spillet med to nye multiplayer-modier og nye Fire Team Engagement(FTE)-oppdrag.

Intense kamper

Pakken har fått navnet Overwatch og er i første omgang sluppet til Xbox 360, men ifølge Codemasters er versjonene til PS3 og PC underveis. Oppgraderingen vil inneholde mye militære ressurser, fra langdistanse- og kortdistansevåpen til panser og helikoptre.

I den ene nye multiplayermodusen, Blindside, skal PLA utføre oppdrag på kortest mulig tid mens USMC er på defensiven i intense, taktiske trefninger. Den andre modusen heter Supremacy og går ut på at partene skal ta strategisk viktige posisjoner ved hjelp av blant annet flyangrep.

De to nye FTE-oppdragene heter Friendly Skies og Hostile Takeover. I Friendly Skies skal amerikanerne prøve å ta ut PLAs luftvern for å sikre et område og forsvare det mot PLAs motangrep.

I Hostile Takeover er PLA-styrker i ferd med å etablere en farlig rakettbase i landsbyen Armudan. Motstanderne må presse ut styrkene og deretter etablere et forsvar mot nye fiendtlige angrep.

Sjekk ut hjemmesiden for mer informasjon om Overwatch-pakken og videoklippet under for en demonstrasjon av innholdet.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen