Actionrollespill fra Lighthouse

Avencast er et nytt actionrollespill som låner elementer fra slåssespill for å gjøre kamp mer spennende.

Lighthouse Interactive har kunngjort at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til Avencast: Rise of the Mage, fra østerrikske ClockStone Software. Spillet er et actionrollespill som i utgangspunktet minner mye om Diablo og Titan Quest, men som henter inspirasjon fra slåssespill og skytespill for å unngå det typiske klikkefestgameplayet sjangeren er kjent for.

I tillegg loves vi et kraftig eventyrspill-element, med en rekke gåter og massevis av datastyrte figurer som vi må snakke med. Utforskning og sideoppdrag spiller også en viktig rolle i spillet, og Lighthouse tror Avencast er et spill tilhengere av actionspill, rollespill og eventyrspill alle vil sette pris på.

Handlingen starter på et magisk akademi, hvor spilleren er en lærling. Etter hvert blir det klart at ting ikke er helt som de skal på akademiet, og plutselig blir det angrepet av demoner. Ved hjelp av over seksti angrepsbevegelser og magiske formularer, og over hundre typer utstyr, må spilleren nå kjempe mot demonene og finne den mørke hemmeligheten som fikk dem til å angripe akademiet.

Avencast: Rise of the Mage skal etter planen komme i salg i løpet av årets tredje kvartal. Mer informasjon finner du hos Lighthouse og på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden