Activision kunngjør Call of Duty 2

Activision har akkurat fortalt at Call of Duty 2 er under utvikling hos Infinity Ward. Dermed bærer det tilbake til andre verdenskrig igjen.

Etterfølgeren til det populære førstepersons skytespillet Call of Duty kjører på en helt ny spillmotor, og utviklerne i Infinity Ward lover imponerende og autentisk grafikk, avansert kunstig intelligens og realistisk gruppebasert kamp. Spillet skal etter planen lanseres allerede til høsten.

Call of Duty 2 lar spillerne oppleve historiene til fire individuelle soldater, etter som de kjemper seg forbi den ene utfordringen etter den andre. I tillegg til å kunne følge hver av de fire karakterdrevne historiene, får spilleren mulighet til å raskt og enkelt ta del i en kronologisk serie med historiske slag.

Slagmarkene er nå langt mer åpne enn de var i originalen, og det skal være mulig å gjennomføre hvert oppdrag på flere forskjellige måter. Noe som underbygger denne friheten er den kunstige intelligensen til medsoldatene dine, som skal være mye bedre enn tidligere, slik at det blir mulig å bruke ekte kamptaktikker for å kjempe mot fienden.

Utviklerne forteller at spilleren blant annet vil måtte kjempe mot støvete sandstormer i Afrika og iskalde snøstormer i Russland. Disse væreffektene gjør mer enn å bare skape stemning; sammen med røyk fra slagmarken (eller røykbomber) påvirker de synsrekkevidden din og gjør det mulig for både din gruppe og fiendesoldater å skjule seg i dem.

Siste fra forsiden