Advent-trilogien får tjuvstart på PSP

Majesco har kunngjort Advent Shadow, som blir en forsmak på den Advent-trilogien.

Et av de mer spennende prosjektene som foregår i spillindustrien for tiden er Majesco sin Advent-trilogi. Dette skal bli tre spill som alle utvikles i samarbeid med den kjente forfatteren Orson Scott Card, og vil ta spilleren med på en intergalaktisk saga. Det første spillet i trilogien, Advent Rising, kommer til PS2, Xbox og PC neste år.

Nå har imidlertid Majesco kunngjort at vi får en liten smakebit allerede til våren. Advent Shadow blir et PSP-spill som følger historien til Marin Steel, en kvinnelig leiesoldat som blir viklet inn i en historie som kan få store konsekvenser for menneskeheten. En ondsinnet rase med romvesener er nemlig i ferd med å invadere planeten hun befinner seg på, og målet deres er intet mindre enn et verdensrom fritt for mennesker.

Under hennes forsøk på å rømme fra planeten kommer hun i kontakt med Gideon Wyeth, som er hovedpersonen i Advent Rising, og nå må de samarbeide i kampen for å redde menneskeheten. Majesco har sagt fint lite om selve gameplayet i Advent Shadow, men historien virker i alle fall lovende (om enn litt klisjéfylt). Spillet kommer i salg tidlig neste år, og utvikles av Full Fat.

Siste fra forsiden