Age of Conan får utgiver og ny dato

Funcom og Eidos har kunngjort at de vil samarbeide om butikkutgivelsen av det massive rollespillet Age of Conan.

I dag kunngjorde Funcom at de har signert en avtale med SCi/Eidos (heretter bare Eidos) som innebærer at de to selskapene vil samarbeide om butikkutgivelsen av det innovative MMORPG-spillet Age of Conan. Selskapene har også blitt enige om at spillet skal lanseres mellom mars og mai 2007.

Funcom-sjef Trond Arne Aas forteller at Eidos har bevist sin styrke i forhold til PR, markedsføring og distribusjon av spill som Hitman og Tomb Raider, og at Funcom er svært glade for å samarbeide med den britiske utgiveren om å få Age of Conan ut i butikkene. Eidos-sjef Ian Livingstone forteller på sin side at han tror Age of Conan har et stort potensial, og at Eidos er fast innstilt på å gjøre det til en suksess.

I følge avtalen vil Funcom fortsatt ha de digitale utgivelsesrettighetene til spillet, og de vil også operere serverne, drive kundeservice og ta inn abonnementsavgiftene for MMO-delen. PC-versjonen av Age of Conan er nå i betastadiet, og pressemeldingen forteller også at de to selskapene vil samarbeide om å bringe spillet til konsoll (sannsynligvis Xbox 360 og eventuelt PS3).

Mer informasjon om Age of Conan finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden