Age of Conan-presentasjon på The eXperience

Funcom skal presentere Age of Conan på The eXperience denne uken, og er åpne for spørsmål fra leserne.

Det svært etterlengtede Age of Conan: Hyborian Adventures er Funcoms storsatsning for tiden. Action-rollespillet lover en dyp, historiedrevet enspilleropplevelse som etter noen timer går over i en brutal, massiv flerspilleropplevelse i en troverdig versjon av det mørke fantasyuniverset til Robert E. Howard.

Bakholdsangrep en fin høstdag i Hyboria.

Spilleren vil møte onskapsfulle guder, mytiske monstre, tapte sivilisasjoner og en menneskerase som sliter med å overleve. Age of Conan hevder å inneholde de beste elementene fra både actionspill og rollespill, og kommer med et kampsystem hvor spilleren kan kontrollere våpenet sitt i sanntid.

– Store forventninger

Førstkommende fredag, mellom klokken 18 og 21 kommer Funcom til underholdningsmessa The eXperience i Vallhall Arena i Oslo, for å vise siste nytt fra Age of Conan. Gjennom 45 minutter vil produktsjef Erling Ellingsen spille gjennom ulike deler av spillet på hovedscenen, mens han forklarer hva de fremøtte får se.

– Vi har store forventninger til presentasjonen fordi vi er veldig interessert i å se hvordan det norske publikumet reagerer på spillet vårt, forteller Ellingsen til Gamer.no.

Han reiser ofte rundt i verden for å vise frem Age of Conan for spillpressen, men syns det er viktig å møte folket også:

– Dette er en glimrende mulighet for oss å vise oss frem for norske gamere og få en god dialog med dem. Når du står foran så mange mennesker og viser frem spillet, får du direkte tilbakemeldinger på hva publikum liker og ikke liker. Det blir som en slags betatest i seg selv. Hvis vi viser et spesielt gameplay-element og får et «åååhh» gjennom hele salen, vet vi at dette er noe vi må fokusere mer på under utviklingen, forteller Ellingsen.

Send inn dine spørsmål

Etter presentasjonen vil Funcom trekk inn i standen til Gamer.no, og svare på spørsmål fra leserne og besøkende på The eXperience. Dere oppfordres allerede nå til å sende inn spørsmålene på e-post til tor-steinar@gamer.no. Seansen vil etter all sannsynlighet bli filmet, og vist på Gamer.no i ettertid for de som ikke var tilstede.

Siste fra forsiden