Age of Conan utsatt til oktober

Vi må vente litt lenger enn planlagt før vi får mulighet til å tre inn i barbaren Conans verden i Funcoms nye massive flerspillerspill.

I fjor sommer kunngjorde Funcom og Eidos at de ville lansere Age of Conan i løpet av mars, april eller mai i år. Nå har de to selskapene kommet med en pressemelding, hvor de gir oss en ny lanseringsdato for spillet.

Fortsatt fredelig i Age of Conans skoger

Dessverre for de som hadde gledet seg til å bruke våren sammen med Conan og de muskuløse vennene hans, har spillet blitt utsatt til 30. oktober 2007. Om vi er riktig uheldige kan vi med andre ord ha opplevd det første snøfallet i neste vinter før vi får tak i spillet.

Pressemeldingen går ikke i detalj om årsakene til utsettelsen. De to selskapene skriver imidlertid at den nye datoen vil sikre at spillet leverer en online-opplevelse som virkelig gjør inntrykk når det først lanseres. De vil bruke den ekstra tiden på å finpusse spillets kvaliteter slik at det møter (og, håper de, overgår) spillernes forventninger.

Nytenkende blanding av en- og flerspiller

Age of Conan: Hyborian Adventures er et onlinebasert actionrollespill. FunCom skryter av en blanding av en dyp, historiedrevet enspilleropplevelse som etter hvert går over til en brutal flerspilleropplevelse mot slutten av spillet. I enspillerdelen får du muligheten til å bygge opp karakteren din og forberede deg på eventyret som venter på nettet.

Kort etter at PC-versjonen har kommet på markedet vil vi også få spillet til Xbox 360. Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet, eller på vår produktside (hvor vi blant annet har et dyptgående intervju med spørsmål fra leserne).

Siste fra forsiden