Age of Conan-utviklerdagbok (del 1)

Funcom har i dag sluppet del 1 i en serie videodagbøker om deres største prosjekt noen sinne – Age of Conan.

Age of Conan: Hyborian Adventures er et onlinebasert actionrollespill. Det forventes en blanding av en dyp, historiedrevet enspilleropplevelse som etter hvert går over til en brutal flerspilleropplevelse mot slutten av spillet. I enspillerdelen får du muligheten til å bygge opp karakteren din og forberede deg på eventyret som venter på nettet.

I videodagboken får du blant annet se dette vannet i bevegelse.

Spillet lover å tilby en troverdig versjon av det mørke fantasyuniverset til Robert E. Howard - en verden full av ondskapsfulle guder, mytiske monstre, tapte sivilisasjoner og en menneskerase som sliter for å overleve. Spillet blander de beste elementene fra actionspill og rollespill, og kommer med et kampsystem hvor spilleren kan kontrollere våpenet sitt i sanntid.

I den første utgaven av en serie videodagbøker fra Funcom, får vi en introduksjon til spillet og det detaljerte universet det foregår i. Vi får se levende scener fra landskap og områder vi tidligere kun har sett på skjermbilder.

Produsent Gaute Godager, senior systemdesigner Andrew Griffin og kunstnerisk leder Didrik Tollefsen forteller blant annet om det unike kampsystemet, hvor du selv har direkte kontroll over bevegelsene, i motsetning til de fleste andre massive onlinespill. Vi får også kort vite litt om et nytt magisystem.

Videre får vi høre om et svært entusiastisk utviklerstudio, hvor alle ønsker å holde seg mest mulig tro til E. Howards univers. Vi får høre om arbeidet som ligger bak det visuelle uttrykket, i form av tusenvis av skisser og arkeologisk research.

Age of Conan: Hyborian Adventures er under utvikling for PC og Xbox 360. PC-versjonen ventes i butikk i løpet av andre kvartal 2007, men noen utgivelsesdato for Xbox 360-versjonen er foreløpig ikke kunngjort.

For mer informasjon om Age of Conan, anbefaler vi en titt på del 1 og del 2 av vårt omfattende leserintervju, samt en sniktitt fra oktober.

Siste fra forsiden