Age of Empires III: The Asian Dynasties

Lyst på litt sanntidsstrategi i helga? Microsoft har lansert en spillbar demo av Age of Empires III: The Asian Dynasties.

The Asian Dynasties er den andre ekspansjonspakken til Age of Empires III. Her er fokus på det fjerne østen, og vi får tilgang på en haug av nye asiatiske sivilisasjoner, samt massevis av nytt innhold.

Dessuten får vi mange andre nyheter, slik som muligheten til å handle med andre spillere og nye måter å vinne på. The Asian Dynasties lar oss også lage tilfeldige kart i klassisk «Age of Empires»-stil.

Ellers loves vi femten nye underverker, og alle disse er selvsagt hentet fra det fjerne Østen. Det grunnleggende gameplayet vil imidlertid være det samme som før.

Den nye ekspansjonen er laget av Big Huge Games, selskapet som har stått for Rise of Nations og Rise of Legends. Nå kan du laste ned en demo, for å finne ut om de har tatt godt vare på hjertebarnet til Ensemble Studios. Demoen er på 612 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden