Age of Empires III

Her er en trailer fra det neste kapittelet i Ensemble Studios sin populære Age of Empires-serie.

Age of Empires III er vel sannsynligvis det spillet tilhengere av sanntidsstrategispill ser mest frem til for tiden (selv om det burde få temmelig hard konkurranse av Big Huge Games sitt Rise of Legends), og det er ikke uten grunn. Erfarne Ensemble Studios ser nemlig ut til å være i ferd med å koke opp nok en storsuksess, og i tillegg til å bygge videre på det populære fundamentet fra tidligere spill i serien, kommer det med en rekke nyheter.

Handlingen begynner i år 1500, og spillet tar for seg oppdagelsen og koloniseringen av Amerika. Enspillerdelen følger den amerikanske historien fra 1500 til 1850, og spillet kommer med åtte spillbare fraksjoner (inkludert Frankrike, Spania og Storbritannia). Hovedkampanjen vil være karakterdrevet og la spilleren oppleve en del historiske hendelser, samt mye som utviklerne har funnet på selv.

Spillet er i full 3D, og benytter seg av Havok-fysikkmotoren (som har blitt brukt i spill som Half-Life 2) for å sikre høy realisme. Bygninger vil ødelegges på en autentisk måte (bit for bit) og mennesker vil slenges avsted av eksplosjoner, takket være ragdollfysikk. Den nye traileren inneholder egentlig mest forhåndsgenerert film, men vi får heldigvis se noen sekvenser fra gameplayet også, og disse tyder på at spillet kan bli svært lekkert.

Traileren er på 24 MB, og du finner den blant annet her (vær oppmerksom på at lokal nedlastning kun fungerer for lesere i Norge):

For mer informasjon og en annen video (med enda mer gameplay-film) fra spillet, kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden