A.I.M.

Her er nok et spill du aldri har hørt om, og som flere andre mer eller mindre ukjente russiske prosjekter ser det faktisk svært lovende ut. Nå har utviklerne lansert både demo og video.

A.I.M. står for Artificial Intelligence Machines, og utvikles av det russiske selskapet Skyriver Studios. Spillet er slags actionrollespill som foregår i et science-fiction univers med tenkende roboter. Disse robotene har kun vage minner om de som skapte dem og deres verden (som egentlig er en gigantisk militær testsone). Du spiller en slik robot, og ved hjelp av din trofaste "glider" kan du reise rundt i robotenes verden.

Spillet inneholder kamp, handel, utforsking og en rekke oppdrag som må løses. Når du tjener penger kan du oppgradere glideren din og kjøpe nye våpensystemer. Spillet inneholder over 30 typer våpen, inkludert bomber, miner og missiler. Du kan også selge den gamle glideren din og kjøpe en ny - spillet inneholder over 30 ulike glidere, inkludert biomekaniske modeller.

Den enorme spillverdenen består av åtte soner, og i hver av disse går livet sin gang uavhengig av spilleren. De ulike sonene inneholder sine egne grupperinger som spilleren kan alliere seg med (eller krige mot, om han skulle ønske det). Andre karakterer i spillverdenen har tilgang til de samme oppgraderingene og våpnene som spilleren har tilgang til.

Demoen inneholder en sone, og er på 350 MB. Hvis du ikke ønsker å laste ned en hel demo, kan du ta en titt på videoen som også ble lansert i dag. Den er på 25 MB. Du kan laste filene ned herfra:

Siste fra forsiden