Akella åpner Metalheart-nettsted

Det russiske selskapet er i gang med et nytt rollespill satt i et fjernt og sci-fi-inspirert miljø, og har nettopp lansert det offisielle nettstedet.

Akella har tidligere stått bak de to svært så kjente spillene Sea Dogs og nylig Pirates of the Caribbean. Metalheart føyer seg inn i rekken over de mange isometriske rollespillene som finnes på markedet, der i blant Divine Divinity, Fallout og Baldur's Gate-spillene.

Metalheart beskrives som et taktisk rollespill hvor du tar kontroll over en gruppe bestående av seks medlemmer. Disse har strandet på en fjern planet, og gruppen inkluderer skapninger slik som cyborger, muterte monstre og nomader. Hver av disse har sine egne, unike egenskaper innenfor kamp, helbredelse og kamuflasje.

Spillet antas å være et rollespill basert i stor grad på historie og eventyr slik som eksempelvis Planetscape: Torment, som også baseres på et noe merkelig univers. Spillere kan ta del i kamper som foregår etter tur, og vil etter hvert kunne utruste sine figurer med kybernetiske implantater. Spillet skal også være spekket med tilfeldige oppdrag som spillet automatisk genererer.

Det er Akella som skal lansere spillet i Russland i løpet av våren, og lanseringsdetaljer for resten av verden er foreløpig ikke tilgjengelig. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon om spillet.

Siste fra forsiden