Alan Wake lever fortsatt

Oppdatering fra Remedy

Finske Remedy har endelig gitt lyd fra seg angående utviklingen av Alan Wake.

Etter lang tids stillhet rundt det etterlengtede grøsserspillet Alan Wake, har mange begynt å lure på om spillet i det hele tatt vil komme ut. Nå har endelig den finske utvikleren Remedy lettet litt på sløret, i form av en liten oppdatering på spillets offisielle forum.

Her kommer Remedy-sjef Mika Reini med en unnskyldning for mangelen på oppdateringer, samtidig som han forsikrer miljøet om at spillet fortsatt er under utvikling.

Han innrømmer også at det har vært problemer under utviklingen, og at om alt hadde gått som planlagt skulle spillet allerede ha vært på markedet.

Nøyaktig hva som har vært problematisk vil han ikke inn på, men han sier (forståelig nok) at det er vanskelig å designe et helt nytt spill, og at det noen ganger kan være nødvendig å ta en «omkjøring for å finne den beste ruten fremover».

Til slutt forsikrer han spillmiljøet om at Remedy ønsker å underholde spillerne på best mulig måte, og at teamet gjør alt de kan for å sikre at dette skal skje. Han er også overbevist om at vi vil like det endelige produktet.

Han gir dessverre ingen hint om når vi kan forvente mer informasjon om Alan Wake.

Siste fra forsiden