Alan Wake

Remedy Entertainment har akkurat gitt ut en svært stemningsfull og severdig video fra Alan Wake.

Remedy har tilsynelatende fått nok av den hardkokte purken Max Payne, og i det neste spillet deres får du rollen som romanforfatteren Alan Wake. Alan lider av søvnløshet og har generelt mistet litt av piffen, og for å få orden på livet og skriveriene sine drar han til den lille byen Twin Peaks. Eh, beklager, Bright Falls.

Bright Falls ser i utgangspunktet ut til å være en riktig så hyggelig liten by, men det viser seg snart at noe ikke er helt som det skal. Alan får nemlig grufulle mareritt, og etter hvert oppdager han at ting fra disse marerittene dukker opp også i det virkelige livet hans. Om natten dukker det opp mystiske figurer med onde hensikter, og Alans tilværelse blir til slutt en kamp for å overleve.

Spillet beskrives som en tredjeperson psykologisk actionthriller, og tilbyr en massiv, åpen verden som spilleren fritt kan utforske. Bruken av lys blir også svært viktig, og her har Remedy utviklet en ny teknologi for å sette en ny standard innenfor visuelle opplevelser.

Som i tidligere spill fra Remedy er historien og atmosfæren fundamentale elementer, og utviklerne ønsker å kombinere intens og filmatisk historiefortelling med stor spillerfrihet. Historien og dialogene er skrevet av Sam Lake, som stod for historien i Max Payne-spillene.

Nå har Remedy lansert en ny trailer fra spillet, og det anbefales absolutt at du tar en titt på den. Du finner den her (lokal nedlasting fungerer kun for lesere i Norge):

Siste fra forsiden