Alida

Alida ser ut til å være det perfekte spillet for Myst-tilhengere. Dette er et førstepersons eventyrspill som kommer med massevis av hjernetrim, og demoen er tilgjengelig nå.

Alida har allerede vært ute i en periode til Macintosh, og har fått mye ros fra kritikerne. Spillet minner på mange måter om Myst, og ble utviklet av den australske musikeren og spillutvikleren Cos Russo. Spillet foregår på ei øy som heter Alida, som er en forlatt fornøyelsespark midt ute i havet. Selve øya er formet som en gigantisk gitar, og ble opprinnelig bygget av et vanvittig suksessrikt rockeband.

Når dette bandet ble oppløst ble også øya forlatt, og den har nå stått i mange år helt for seg selv. Nylig foreslo imidlertid bandets manager en gjenforening, og denne ideen ble godt mottatt hos de tidligere medlemmene av bandet. Gjenforeningen skulle foregå på Alida, og en av musikerne, Arin, bestemte seg for å dra dit i forkant av gjenforeningen. Nå er han imidlertid forsvunnet, og spilleren må ta turen til Alida for å finne Arin og bringe han hjem.

Spillet skryter av flott grafikk, tankevekkende oppgaver, atmosfæriske lydeffekter og et storartet lydspor. For å finne ut om det er noe for deg kan du laste ned den nylanserte demoen, som er på 37 MB. Du finner den her:

Siste fra forsiden