Alien Shooter: Vengeance

Alien Shooter: Vengeance har et relativt selvforklarende navn. Her må du skyte romvesener - horder av dem.

Alien Shooter: Vengeance er etterfølgeren til Alien Shooter, et spill som på tross av simpel grafikk har fått svært god kritikk verden over. Som i eneren går det ut på å kjempe mot en hær av invaderende romvesener, og utviklerne i Sigma Team lover en svært actionfylt spillopplevelse.

Hvert spillområde kan huse omtrent 10 000 romvesener, hvorav 100 stykker kan være på skjermen samtidig. Du skal med andre ord få jobbe litt for å vinne dette spillet, og for å vinne må du gjøre bruk av over femti forskjellige våpen, mer enn 20 forskjellige hjelpemidler og flere kjøretøy.

Underveis kan du oppgradere figuren din som i et rollespill, og du får i tillegg mulighet til å plukke med deg en haug av ting som du kan bruke på strategiske tidspunkter. Spillet kommer også med flerspillermodus og et eget modus hvor målet bare er å overleve så lenge som mulig.

Den nylanserte demoen (190 MB) inneholder fire oppdrag (hvorav to er fra kampanjen og to er "skirmish"-oppdrag), ett kjøretøy (en buggy) og en mengde våpen (som Eckler Koch XM-29 OICW, Laser Pistol S50, Shotgun Silbert DM5, Grenade Launcher RG6 og Desert Eagle).

Eller fra en av følgende kilder:

Alien Shooter: Vengeance kommer i salg i USA i januar. Tidligere spill i serien har også blitt distribuert over nettet.

Siste fra forsiden