Alle gode ting er tre

I begynnelsen av mai slippes den tredje og siste nedlastbare episoden til Fallout 3.

Bethesda holder koken og skal slippe den nedlastbare episoden Broken Steel, som inneholder mange gode nyheter for Fallout-spillere. Broken Steel er som de forrige episodene forbeholdt PC og X360 og kan lastes ned fra og med den 5. mai. Det nye innholdet tar opp historien to uker etter hendelsene i hovedhistorien.

Nå slipper du å miste Dogmeat

Gjennom Broken Steel introduseres et helt nytt område utenfor Fallouts ødemark, sammen med en hel rekke nye våpen, fiender og frynsegoder. Ett frynsegode som virkelig er verdt å nevne er at du kan hente tilbake hunden din hvis den dør. Du vil også finne mange nye sideoppdrag som er uavhengig av hovedhistorien.

Det de fleste har ventet på med denne ekspansjonen er at Fallout 3 ikke lenger har en slutt. Når du laster ned Broken Steel fjerner du slutten og kan spille videre etter hovedhistorien. Ekspansjonen har heller ikke en definitiv slutt. Vanskelighetsgraden på fiendene økes drastisk ettersom nivågrensen økes fra 20 til 30 og tidsmessig skal Broken Steel være litt mer omfattende enn forrige utvidelse, The Pitt. Broken Steel vil gi deg fire til fem timer samtidig som de valgfrie sideoppdragene tar rundt en time å fullføre. Med 10 nye nivåer som skal være en lang og hard vei, blir antakelig den siste nedlastbare episoden til Fallout 3 nok å bryne seg på for de fleste Fallout-fans.

(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden