Alpha Black Zero: Intrepid Protocol

Alpha Black Zero er et taktisk skytespill som kjører på Serious Sam-motoren (av alle ting). Her er demoen av spillet.

Alpha Black Zero: Intrepid Protocol er et taktisk skytespill med fokus på action. Spillet kommer med 17 ulike områder, inkludert massive utendørslandskaper. Blant de ulike oppdragene i spillet kan vi nevne eskorteoppdrag, forsvar av allierte militærinstallasjoner, infiltrasjonsoppdrag og sabotasjeoppdrag. Disse kan du spille alene, eller sammen med opp til tre andre mennesker (i kooperativt modus).

Du kan selv velge om du vil spille Alpha Black Zero som et actionspill, et taktisk skytespill eller et snikespill. Dette bestemmer du i ved å velge hva slags utrustning soldatene dine skal ha, og her har du valget mellom "stealth", "standard" og "heavy".

Alpha Black Zero ble utviklet av nederlandske Khaeon, og ble ferdigutviklet i oktober i fjor. Likevel har det ikke kommet på markedet enda, men takket være en avtale med utgiverselskapet PlayLogic vil det lanseres om ikke lenge. Om det kommer til Norge vet vi foreløpig ikke.

Demoen er på over 500 MB, og inneholder tre fulle oppdrag fra spillet, samt en filmsekvens. Disse oppdragene foregår i et område som heter "Dark Citadel", som består av et massivt utendørsområde med en stor kuleformet bygning i midten. Det er denne bygningen som må infiltreres.

I tillegg til dette kommer demoen med all musikken fra spillet, i mappen livingsword/sound/music/, og denne er i .ogg-format (som blant annet støttes av WinAMP og Deliplayer 2). Du kan laste demoen ned herfra:

Siste fra forsiden