Ambisiøst OL-spill fra Sega

Sega har kunngjort at de har sikret seg rettighetene til å gi ut spill basert på de olympiske leker i Beijing 2008.

For øyeblikket er nok de fleste fokusert på OL i Torino, som går av stabelen tidlig neste år, men Sega tenker langsiktig. Etter at Take 2 knabbet rettighetene til å lage offisielt OL-spill basert på lekene i Torino, har de nemlig sikret seg rettighetene til å lage spill basert på Beijing-lekene, som finner sted sommeren 2008.

For øyeblikket vet vi naturlig nok lite om spillet, annet enn at avtalen gjelder konsoller, PC/Mac, arkadespill (av typen vi finner i spillehaller) og håndholdte plattformer (samt mobiltelefoner i de asiatiske markedene).

Spillet inkluderer, som vanlig med denne typen sportsspill, en stor mengde idrettsgrener, og i pressemeldingen sin trekker Sega frem svømming, stuping, bueskyting, baseball, basketball, boksing, kano/kajakk, sykling, hesteridning, fekting, fotball, gymnastikk, håndball, innebandy, judo, moderne tikamp, roing, seiling, skyting, bordtennis, taekwondo, tennis, triathlon, volleyball, vektøfting og bryting.

Med denne imponerende listen ser Sega svært ambisiøse ut, men det gjenstår selvfølgelig å se om det ferdige spillet kommer med like mange idretter som Sega nevner i pressemeldingen. I og med at lanseringen ikke vil finne sted før i 2008, har de i alle fall god tid til å gjennomføre planene sine.

Siste fra forsiden