American McGee's Scrapland

Hvis du liker originalitet bør du ikke gå glipp av den ferske demoen av actioneventyrspillet Scrapland, som produseres i samarbeid med den anerkjente spilldesigneren American McGee.

Hvis du liker spill som GTA 3, Beyond Good & Evil, Paradroid og Freespace bør du ta en titt på Scrapland, som blander elementer fra alle disse spillene for å skape en morsom og uvanlig spillopplevelse. Her spiller du roboten D-Tritus, som er satt sammen av skrapjern. Nå er han blitt innblandet i en farlig konspirasjon som kan bety slutten på hans digitale tilværelse.

Spillet foregår i Chimera, som er en enorm by befolket av roboter. Du får fly rundt i byens "gater" ved hjelp av ulike romskip, samtidig som du kan besøke en rekke områder til fots. Grafikken i Scrapland er temmelig lekker, og i tillegg kan spillet skryte av svært flott og fargerik design.

Demoen viser en rekke av spillets mange gameplayelementer. Du får utforske Chimera både til fots og i romskip, og treffer flere spennende karakterer som du kan snakke med. I tillegg får du oppleve flere spennende og fargerike miljøer, som et futuristisk robotdiskotek. Du kan laste den 287 MB-store installasjonsfilen ned herfra:

Siste fra forsiden