Anarchy Online uten abonnementsavgift

Hvis du registrerer en ny Anarchy Online-konto før 15. januar, får du spille gratis - uten noen form for abonnementsavgift.

Konkurransen i MMORPG-markedet blir hardere og hardere, og for å lokke til seg flere nye spillere har Funcom nå besluttet å gi nye Anarchy Online-spillere mulighet til å spille de vanlige abonnementsavgiftene. Om du registrerer en ny konto innen 15. januar vil du kunne spille så mye du vil, uten å betale noe som helst. Du behøver heller ikke å skrive inn et gyldig bankkortnummer for å registrere deg, så her er det fritt frem for alle.

Du får ikke tilgang til de tre ekspansjonene, og hvis du ønsker å oppgradere kontoen din til å få tilgang til disse, må du betale månedlig avgift som vanlig. Dessuten kan du kun spille gratis til 1. januar 2006. Det er likevel ikke noen tvil om at dette tilbudet kommer til å bli godt mottatt hos mange, da den månedlige avgiften er en av de viktigste faktorene som hindrer nye spillere i å gå seriøst inn i MMORPG-spill.

For mer informasjon om dette tilbudet kan du besøke det offisielle Anarchy Online-nettstedet, som du finner en lenke til nederst på denne siden.

Siste fra forsiden