Ancient Wars: Sparta

Spartanerne har ord på seg for å være noen av oldtidens tøffeste krigere. Hvor tøffe de er kan du teste i demoen av Ancient Wars: Sparta.

Ancient Wars: Sparta er et strategispill som foregår i det antikke Hellas, hvor bystater som Sparta og Athen stadig kjempet mot hverandre. Spillet foregår over 30 varierte oppdrag og tre kampanjer, hvor handlingen sees fra tre ulike synsvinkler.

Historien omhandler familietragedier, politiske intriger og naturligvis heftige militærkonflikter, og lar deg oppleve hvordan legendariske riker vokser seg sterke, for så til slutt å falle i grus. Utviklerne realistisk gameplay og velbalanserte slag med mange ulike enheter. Alle enhetene vil ha mulighet til å bevege seg til fots, ri på hester eller reise i mektige slagskip.

Den nylanserte demoen kommer med støtte for flere språk (noe som utvilsomt hjelper til å holde filstørrelsen oppe – installasjonsfilen er på 930 MB), og kommer med ett oppdrag for hver av spillets tre fraksjoner.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden