Ankh: Heart of Osiris

Ankh: Heart of Osiris er oppfølgeren til det humoristiske pek-og-klikk-eventyret Ankh. Her er en demo.

I pek-og-klikk-eventyret Ankh spilte vi den unge egypteren Assil, som måtte kvitte seg med en ugrei forbannelse han hadde fått etter å ha festet litt for hardt i en pyramide. Underveis kom han i konflikt med Osiris, den uhyggelige guden over underverdenen, og nå er Osiris på ferde igjen.

Som forgjengeren foregår Heart of Osiris i en tegneserieaktig versjon av oldtidens Egypt. Utviklerne har ikke brydd seg spesielt med historisk korrekthet, og deres Egypt minner på mange måter om Karibia slik den ble skildret i Monkey Island-spillene.

Denne gangen kontrollerer vi ikke bare Assil, men også ungjenta Thara og Farao selv. Hver figur får sine egne utfordringer som er skreddersydd deres personlighet og egenskaper. Utgiver Xider Games lover en humoristisk historie med overraskelser rundt hvert hjørne.

Ankh: Heart of Osiris fortsetter tett i forgjengerens fotspor, men får mange forbedringer. Blant annet skal miljøene være mye rikere og mer detaljerte enn før, samtidig som skuespillet, spillgrafikken og filmsekvensene har blitt bedre siden sist.

Den nylanserte demoen er på 200 MB, og gir oss mulighet til å teste en liten del av eventyret. Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden