Anno 2006

Sunflowers har akkurat kunngjort at de jobber med et nytt spill i Anno-serien. Spillet skal komme i 2006 og være i full 3D.

For øyeblikket går Anno 1503-etterfølgeren under navnet Anno 3. Spillet tar det kjente og kjære gameplayet fra forgjengerne inn i en ny og tredimensjonal verden, levert av en spillmotor utviklet av Related Designs (som har stått for titler som No Man's Land og Castle Strike).

Grafikken vil holde et svært høyt detaljnivå, med realistiske bølger og vannrefleksjoner, væreffekter og dynamisk lys og skygge. I tillegg vil de mange animasjonene vi kjenner fra Anno 1503 forhåpentligvis ta seg like godt ut i 3D, og spillet kommer med et fritt kamerasystem slik at du kan studere alt sammen på nært hold.

Når det gjelder gameplayet vil militæraspektet av spillet optimaliseres og kontrollsystemet gjøres mer intuitivt. Dessuten lover utviklerne at spillet vil komme med flerspiller helt fra starten av. I og med at spillet ikke er ventet ute før mot slutten av 2006 (altså omtrent to år til) har utviklerne dessuten muligheten til å implementere en rekke spennende overraskelser for tilhengere av denne kritikerroste bybyggerserien.

Siste fra forsiden