Antony Hopkins i Beowulf

Stjerneskuespilleren Anthony Hopkins låner stemmen og utseendet sitt til Beowulf-spillet fra Ubisoft.

Ubisoft har annonsert at Oscar-vinner Anthony Hopkins blir en av skuespillerne som vil låne både stemme og likhetstrekk til det kommende Beowulf-spillet.

Er Beowulf kulere enn Conan?

Hopkins spiller Kong Hrothgar, som hersker over Danmark. I heltediktet Beowulf er han en vis og godhjertet konge, som trenger hjelp av Beowulf for å få bukt med et monster som terroriserer landet hans.

Beowulf selv spilles av Ray Winstone. Brendan Gleeson har fått rollen som Beowulfs svenske venn, Wiglaf, mens Sebastian Roche spiller Wulfgar.

Ray Winstone forteller at Beowulf er det første spillet han har jobbet med, og at dagene i studio med Ubisoft var noen av de hardeste han har opplevd som skuespiller. Han mener imidlertid dette var viktig for å fange filmens kraft og intensitet.

I Beowulf får vi lede en gruppe krigere (kalt «thanes») i kamp mot mektige hærer og uhyggelige monstre. Vi kan kontrollere opp til tolv krigere samtidig, og gi dem taktiske ordre for å utmanøvrere fienden. I tillegg kan vi utruste dem med våpen, slik at vi kan skreddersy styrkens slagkraft.

Beowulf skal lanseres i november, omtrent samtidig med filmens premiere.

Siste fra forsiden