APB snart klart for beta

Politi og røver-MMO fra GTA-skaper

Det massive flerspillerspillet All Points Bulletin er snart klart for å betatestes.

Studiosjef Colin Macdonald fra Realtime Worlds har snakket med Videogaming247 om det massive flerspillerspillet All Points Bulletin, og røpet at spillet ikke er veldig langt fra utgivelse.

Konseptbilde fra APB.

– Vi er ikke så veldig langt unna. Ting har gått veldig, veldig bra. Men det er et gigantisk prosjekt, og det som gjenstår kommer ikke til å bli ferdig over natten. Det kommer fortsatt til å ta en stund til spillet er ferdig, men utgivelsen er ikke langt unna, sier han.

Dessuten fortalte han at den skotske utvikleren, som er ledet av GTA-skaper David Jones, snart ønsker å komme med flere konkrete detaljer om betatesten av spillet:

– Det ser veldig bra ut nå, så vi håper å ha mer nytt om betatesten innen rimelig kort tid.

Macdonald sa imidlertid også at studioet ikke kommer til å starte den offentlige testingen av spillet før det er skikkelig klart.

Ellers fortalte Macdonald at Realtime Worlds har flere prosjekter på gang, men at ingen av dem vil slippes før All Points Bulletin. Selskapets forrige spill var Crackdown, til Xbox 360.

Les mer om All Points Bulletin, hvor vi får leke politi og røver i et massivt onlineunivers, på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden