Åpen betatest av Hero Online

NetGameCorporation inviterer denne måneden til åpen betatest av sitt kommende massive rollespill Hero Online.

Rett før helgen åpnet utviklerne portene for åpen betatesting av det massive rollespillet Hero Online. Handlingen er satt i en asiatisk onlineverden hvor myter og folketro ikke er fantasi, men virkelighet. Spillerne vil møte figurer og monstre basert på asiatisk fiksjon, og utviklerne forteller at kombinasjonen av det asiatiske bakteppet og mange nye funksjoner gjør at spillere får en helt unik spillopplevelse.

Spillerne kan velge mellom fire figurtyper, og hver av dem har sine egne styrker og svakheter, samt unike våpenegenskaper. Spillet kommer med fire klasser - kriger, jeger, snikmorder og helbreder - og for å stige i nivå holder det ikke å bare få ekstra erfaring. Du må også utføre spesifikke oppdrag, og først når du har fullført disse får du tilgang til nye og bedre egenskaper.

Gameplayet fokuserer på kamp, og både normale angrep og spesialangrep skal være svært spektakulære. Spillerne kan også bevege seg lynraskt, hoppe over bygninger og gå i løse luften. Dessuten kan de ri på ulike vesener, og kjempe fra "hesteryggen". Det skal også være mulig å ha egne husdyr, som kan hjelpe til i kamp eller gjøre andre nyttige ting for eierne sine.

Betaperioden vil pågå hver dag frem til 29. juli. De som tidligere har deltatt i lukket betatesting må laste ned en ny klient, men kan bruke den samme kontoen. Karakterene som utvikles under betatestingen vil ikke slettes når spillet legges ut for salg.

Siste fra forsiden