Apokalyptisk Tom Clancy-spill på vei

Verden ser ut til å ha gått helt av hengslene i et nytt Tom Clancy-basert spill fra Ubisoft.

Ubisoft har gitt ut et teaser-nettsted for det som ser ut til å være et kommende Tom Clancy-spill. Her får vi se ansiktet til en mann som ser ut til å ha vært i kamp, og ved å klikke på ulike lenker presenteres vi for forvridde tilbakeblikk som hinter om en katastrofal krig, som blant annet utspiller seg på amerikansk jord.

Hvilket spill som promoteres er usikkert, men nettstedet inneholder referanser til både Ghost Recon-serien og Splinter Cell-serien. Det snakkes også om en kansellert vinterolympiade i 2026, og en kommende olympiade i 2028, noe som gir oss et visst bilde av når spillet foregår.

Nettstedets navn, Rev64, kan også være et hint. Smartinger på nettet har nemlig sjekket Bibelen, og da spesifikt Johannes Åpenbaring ("Revelations" på engelsk) kapittel 6,4. Her snakkes det om den kommende apokalypsen (verdens undergang), noe som passer godt med den generelle stemningen i tilbakeblikkene på nettstedet.

Nettstedene til Splinter Cell, Rainbow Six og Ghost Recon har også blitt oppdatert med falske (og til dels dommedagspregede) nyhetsartikler som ser ut til å referere til det nye spillet, noe som tyder på at det kan være snakk om en helt ny Tom Clancy-franchise, og ikke en etterfølger til et av de eksisterende spillene i serien.

Tidligere i år dukket det opp en tilsynelatende lekket utgivelsesliste fra Ubisoft, som inneholdt et spill som het Tom Clancy's Firehawk. Dette skulle i følge denne listen gis ut for Xbox 360, PS3 og PC, og hvis listen var ekte er det ikke usannsynlig at det er dette spillet Ubisoft nå har begynt å reklamere for.

Siste fra forsiden