Area 51 får PC-versjon

Midway har nå bekreftet ryktene om at Area 51 kommer til PC, og lanseringen vil finne sted samtidig med konsollversjonene.

For en tid tilbake dukket det i en opp en logo merket PC CD-Rom på nettstedet til Area 51. Denne ble raskt tatt ned igjen, men ikke før gamere med falkeblikk hadde lagt merke til den. Dermed tydet alt på at dette overnaturlige skytespillet også ville komme til PC, og nå har Midway bekreftet dette i en offisiell kunngjøring.

Area 51 følger Ethan Cole og et spesialteam under hans ledelse. Han og gruppen hans må infiltrere den hemmelige militærbasen som deler navn med spillet. Her har det foregått topphemmelig eksperimentering med teknologi fra det ytre rom, med det uhyggelige resultatet at et ekstremt dødelig virus har brutt ut. Dermed har hele basen har blitt lagt i karantene for at dette viruset ikke skal spre seg til omverdenen.

Når Ethan og gruppen hans kommer inn i basen finner de raskt ut at viruset har en mildt sagt ubehagelig måte å påvirke de infiserte personene på. Dermed må gruppen kjempe mot infiserte vakter og andre fæligheter, og som om ikke dette var nok befinner det seg en eldgammel koloni med romvesener under basen.

Heldigvis får de uventet hjelp underveis, i form av det vennlige romvesenet Edgar, som forøvrig spilles av den kjente musikeren Marilyn Manson. Andre kjente skuespillere vi får høre stemmene til inkluderer David Duchovny fra X-Files og Powers Boothe, kjent fra Deadwood. Alle versjonene av Area 51 utvikles av Midway sitt Austin-baserte studio og skal lanseres samtidig, i april i år.

Siste fra forsiden