Area 51

Midway har akkurat lansert en demo av PC-versjonen av det overnaturlige skytespillet Area 51, hvor David Duchovny spiller i hovedrollen.

Area 51 er et førstepersons skytespill som foregår i den hemmelige militærbasen Area 51, hvor det foregår det topphemmelig eksperimentering med teknologi fra det ytre rom. Nå har et ekstremt dødelig virus brutt ut, og hele basen har blitt lagt i karantene for at viruset ikke skal spre seg til omverdenen. Som Ethan Cole (spilt av David Duchovny fra X-Files) må du lede et spesialteam inn i basen for å undersøke den farlige situasjonen.

Som vanlig med slike virus har de en stygg tendens til å mutere de infiserte menneskene, som nå utgjør en trussel både for Ethan, gruppen hans og omverdenen. Som om ikke dette var nok befinner det seg en eldgammel koloni med romvesener under basen. Ethan og gruppen hans ser kun en måte å løse situasjonen på, nemlig ved hjelp av skytevåpen.

Demoen kommer med en stor introduksjonsfilm og et område hvor Ethan har kommet bort fra resten av spesialteamet sitt, og må utforske basen på egenhånd. Installasjonsfilen er på hele 700 MB (utvilsomt mye på grunn av introduksjonsfilmen), og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden