ArmA: Armed Assault

Her er en spillbar demo av det etterlengtede taktiske skytespillet ArmA: Armed Assault, fra skaperne av Operation Flashpoint.

Armed Assault gir oss moderne krigsmiljø hvor spilleren får total frihet i komplekse og sømløse omgivelser. Handlingen foregår på ei stor øy delt i to omtrent like store landområder. Den nordlige delen kontrolleres av et kommunistisk, totalitært styre, mens den sørlige delen er et demokratisk monarki.

Kommunistene i nord vil imidlertid ha makt over hele øya, og går til angrep på sine naboer i sør. Du spiller en amerikansk soldat stasjonert på øya, og må delta i forsvaret mot den røde fare. I og med at øya er så stor, blir det ofte nødvendig å bruke transportmidler, og spillet kommer med alt fra helikoptre til stridsvogner og militærlastebiler.

Som i Bohemia Interactives forrige spill, Operation Flashpoint, får vi ta del i store militæroperasjoner hvor svært mye skjer samtidig. Gameplayet fokuserer på taktikk, og du må hele tiden sørge for å holde deg i skjul. Det skal nemlig ikke mange treffene til før du ligger død igjen på slagmarken.

Den nylanserte flerspillerdemoen inneholder hele Sør-Sahrani, hvor vi får bryne oss på tre oppdrag. Det første er et kooperativt oppdrag der vi må ta over en by holdt av fienden, mens det andre er et "capture the flag"-kart for to lag og det tredje er et massivt slag over hele spillområdet, hvor opp til seksti spillere kan delta samtidig. Demoens installasjonsfil er på 846 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden