Armed Assault får europeisk utgiver

505 Game Street har sikret seg utgivelsesrettighetene til militærsimulatoren Armed Assault for PC. I tillegg har de plukket med seg litt japansk hjernetrim for DS.

Armed Assault er en slags oppfølger til Operation Flashpoint, og tilbyr et svært realistisk gameplay der du får ta oppleve heftig konvensjonell krigføring ved hjelp av fly, stridsvogner og infanteri. For å overleve i dette krigsspillet må du holde hodet kaldt, for feilslått taktikk leder raskt til problemer, og i Armed Assault kan ett enkelt skudd være nok til å ta knekken på deg.

For en tid tilbake tok vi en titt på en tidlig av spillet, og selv om den bar preg av å ikke være ferdig, gav den et godt bilde av spillets store potensial. Vi har også kjørt et intervju med utviklerne i Bohemia Interactive, hvor de blant annet svarte på flere spørsmål fra leserne våre.

Nå har spillet fått en europeisk utgiver i 505 Game Street. Dette er ikke en utgiver vi vanligvis forbinder med PC-spill, da de til nå har konsentrert seg mest om import av asiatiske konsollspill for det europeiske markedet. Dette vil de imidlertid endre på, og forteller at Armed Assault blir det første av mange PC-spill de akter å gi ut på det europeiske markedet. Lanseringen vil finne sted i første kvartal neste år.

505 Game Street vil selvfølgelig fortsette å gi oss nye japanske titler, og i tillegg til gårsdagens Armed Assault-kunngjøring har de også fortalt at de vil gi ut The Professor's Brain Trainer: Logic og The Professor's Brain Trainer: Memory for Nintendo DS. Disse spillene har blitt utviklet i samarbeid med Dr. Makoto Shichida, og skal teste og forbedre spillernes hjernefunksjoner gjennom en serie utfordrende nøtter.

Mens TPBT: Logic fokuserer på logiske problemer, matematiske nøtter og konsentrasjon, prøver TPBT: Memory å forbedre spillerens hukommelse og visuelle assosiasjonsevner, i tillegg til konsentrasjon. Begge spillene lanseres denne vinteren.

Siste fra forsiden