Armed Assault

Her er en ny og oppdatert demo av krigssimulatoren Armed Assault.

Armed Assault kan på mange måter sees som en etterfølger til det kritikerroste krigsspillet Operation Flashpoint. Spillet skildrer et moderne krigsmiljø hvor vi får total frihet i komplekse og sømløse omgivelser. Underveis må vi ta del i store militæroperasjoner hvor svært mye skjer samtidig.

Spillet beskrives som en krigssimulator, og fokuserer kraftig på taktikk. Du må hele tiden sørge for å holde deg i skjul, for det skal ikke mange treffene til før du ligger død igjen på slagmarken. I tillegg til å kunne bevege deg til fots, kan du også sette deg inn i en rekke ulike kjøretøyer og andre fremkomstmidler, og spillet kommer med alt fra helikoptre til stridsvogner og militærlastebiler.

Det er en stund siden Armed Assault kom ut på det europeiske markedet, men Bohemia Interactive har ikke sluttet med å videreutvikle spillet og fikse feil. Nå skal spillet snart lanseres i Nord-Amerika, og i den forbindelse har de gitt ut en ny demo. Denne er basert på den nyeste koden, som også blir tilgjengelig for europeiske kunder gjennom en nedlastbar oppdatering.

Demoen inneholder tre enspilleroppdrag og tre flerspilleroppdrag. I tillegg kommer den med begrensede muligheter for å prøve ut spillets oppdragsredigeringsverktøy. Installasjonsfilen er på 875 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden