Arthur and the Minimoys blir spill

Atari jobber med spill basert på den kommende animasjonsfilmen om Arthur and the Minimoys, som er basert på et univers skapt av Luc Besson.

Atari har kunngjort at de har sikret seg en avtale med EuropaCorp Group som gir dem rettighetene til å lage spill basert på Luc Bessons kommende animasjonsfilm, Arthur and the Minimoys. Spillet er under utvikling til PC, PS2, PSP, Nintendo DS og Game Boy Advance, og skal lanseres samtidig med filmen (mot slutten av neste år).

Spillet følger unge Arthur og de to vennene hans, Selenia og Bétamèche, som kjemper for å redde Minimoyenes verden fra ødeleggelse. Spillet vil inneholde hele Minimoy-universet og dets bittesmå innbyggere (som hver kun er noen få millimeter høye), presentert med den samme visuelle rikdommen som filmen.

Atari forteller at spillet vil være basert på et unikt og innovativt konsept som fokuserer sterkt på lagarbeid. For å komme videre blir spillerne nødt til å kombinere de unike egenskapene til Arthur, Selenia og Bétamèche, og Atari sier spillerne vil finne ut at alt er mulig når man samarbeider.

Arthur and the Minimoys ble opprinnelig skapt som en serie på fire bøker skrevet av Luc Besson, og det er solgt over 950000 av dem i Frankrike alene. Budsjettet på den kommende filmen er på 85 millioner dollar, noe som er det høyeste noensinne for en europeisk animasjonsfilm. Madonna, David Bowie og Snoop Dogg er blant de som vil låne stemmene og musikken sin til filmen.

PS2 og PC-versjonene av spillet utvikles av Etranges Libellules, som blant annet har stått for Asterix XXL og Kirikou. De øvrige versjonene er også under utvikling, i følge Atari, men hvem som står for denne utviklingen vil de for øyeblikket ikke ut med.

Siste fra forsiden