Assassin's Creed i november

Ubisoft har kunngjort at det etterlengtede Assassin's Creed vil lanseres før jul.

Snikmorderspillet Assassin's Creed har fått svært mye oppmerksomhet, både fra pressen og spillere. Ubisoft Montreals nyeste prosjekt virker både friskt og spennende, og med tanke på at det samme studioet har skapt storheter som Splinter Cell og den nye Prince of Persia-serien, er det ikke spesielt rart forventningene til det neste originale produktet deres er høye.

Nå har Ubisoft kunngjort at spillet skal lanseres over hele verden i november. Assassin's Creed kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC, og heldigvis for oss spillere skal det gis ut samtidig på alle plattformene. Dermed kan vi markere november i kalenderen uansett hvilken av de tre plattformene vi bruker for spilling.

Assassin's Creed foregår under det tredje korstoget, hvor kristne europeiske riddere dro ned til Arabia for å krige mot de muslimske rikene som hadde kontroll over dagens Israel. Som medlem av et hemmelig brorskap, er målet ditt å stoppe krigføringen ved hjelp av alle tilgjengelige midler. Brorskapet tar ikke parti, og ser på begge partene som fiender.

Mer informasjon om dette spennende spillet finner du på det offisielle nettstedet. Du kan også besøke vår produktside for å lese flere artikler om spillet.

Siste fra forsiden