Assault Heroes lanseres i morgen

Actionspillet Assault Heroes kommer til Xbox Live Arcade i morgen. I tillegg har Microsoft kunngjort et XBLA-mesterskap og lansert XNA.

Ukens Xbox Live Arcade-spill er Vivendis Assault Heroes, et actionspill der du får rollen som en topptrent elitesoldat fanget dypt inne bak fiendens linjer. Her må du kjempe mot ondskapens avskum, enten til fots, fra en speedbåt eller fra et firehjulsdrevet kjøretøy. For å gjøre jobben din får du en mengde våpen, som en minigun, en flak-kanon, en flammekaster og en granatkaster.

Handlingen sees ovenfra, og spillet kommer med detaljert grafikk og det som beskrives som en actionfylt gameplayopplevelse. Om du har en venn og en ekstra kontroller (eller Xbox Live Gold), kan dere samarbeide dere gjennom spillets enspillerkampanje. Ellers loves vi ødeleggbart terreng, avansert fysikk og farlige sjefsfiender. Spillet koster 800 Microsoft-poeng.

Microsoft har også kunngjort en konkurranse som heter Xbox Live Arcade Challenge. Her kan gode spillere vinne massevis av premier (alt fra fancy plasmafjernsyn til maskinvare og Microsoft-poeng). Den første konkurransen kjøres fra 17. til 23. desember, og fokuserer på hjernetrimspillet Lumines Live, mens den andre kjøres fra 24. desember til 30. desember og fokuserer på actionspillet Small Arms. Informasjon om offisielle regler, premier og hva du må gjøre for å registrere finner du hos Microsoft.

Til slutt kan vi fortelle at Microsoft har gitt ut den offisielle versjonen av XNA, som lar kreative spillutviklere lage spill for Xbox 360 og PC. XNA er i utgangspunktet gratis, og kan lastes ned det offisielle nettstedet. Hvis du i tillegg vil spille spillene dine på Xbox 360, må du bli med i XNA Creators Club, som har en fast årsavgift. I Januar vil det dessuten arrangeres en konkurranse for XNA-utviklere, hvor førstepremien er utgivelseskontrakt på Xbox Live Arcade.

Siste fra forsiden