Assault Heroes

Skyt alt og alle

Nå kan du teste skytespillet Assault Heroes på PC.

Assault Heroes fikk god kritikk da det dukket opp på Xbox Live Arcade, og nå har Sierra lansert en PC-versjon av spillet. Denne ser ut til å være så godt som identisk med Xbox 360-versjonen.

Spillet er et actionfylt skytespill for en eller to spillere, hvor handlingen sees fra fugleperspektiv. Hver spiller får sitt eget kjøretøy, og må drepe horder av angripende fiender (inkludert store sjefsfiender).

Om du skulle være så uheldig å få kjøretøyet ditt sprengt i filler, betyr ikke dette den umiddelbare død. I stedet må soldaten din ta beina fatt, og kjempe videre til fots. Om han overlever lenge nok, får han et nytt kjøretøy.

Den nylanserte demoen er på litt over 50 MB, og inneholder hele spillet. Du kan imidlertid kun spille i en halv time før du må betale for fullversjonen om du ønsker å fortsette.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden